Голове в двете врати
Базел – Люцерн
Швейцария – Супер лига, сряда, 21:00 часа
Прогноза 1: Над 2.5 гола и Гол/Гол @ 1.90
Прогноза 2: Гол/Гол @ 1.60
Базел този път неуспя да оправдае очакванията на феновете си да спечелят шампионата. В момента екипът на Марсел Коллер изостава с 23 точки за лидера Йънг Бойс. В последния кръг, Базел загуби именно от първият в класирането с 1: 3, като претърпя първото поражение в последните 17 мача.
Техният съперник Люцерн се бори за Лига Европа и се намира на шеста позиция във временното класиране. в таблицата. От петия Лугано отборът на Фабио Селестини изостава само една точка, така че победата в днешната среща ще изпрати клуба в зона УЕФА. В последния кръг „Люцерн“ загуби с 0:1 именно от Лугано, прекъсвайки поредица от две победи.
Само в един от последните 10 мача „Базел“ не успял да победи тима на „Люцерн“. Прави впечатление, че само в едно от последните осем гостувания на „Люцерн“ в тазгодишния шампионат не успял да отбележи гол. Базел няма кой да го измести от втората позиция, която му гарантира място в квалификациите за Шампионската лига, така че сега може да си позволи да се отпусне. Люцерн от своя страна има сериозна мотивация за днешния мач – победата ще го изпрати в зоната на Лига Европа. Гостите са достатъчно силни в атаката и може да разочароват не най-стабилната защита на Базел.
Първата ми прогноза е, че мача ще бъзе с голове в двете врати. да останат сухи. Вторият ми залог ще бъде Над 2.5 гола в двубоя и Двата отбора да отбележат гол.