На тази страница предоставяме статистика на успеваемостта на футболни прогнози в три подразделения – Твърд мач, Комбиниран залог. Права колонка – Традиционна, като за съжаление заради големият обхват от срещи няма да имаме възможност да правим подобна за Права колонка – Рискова и Мачове на живо. Статистиката ще се обновява за всеки месец. Те ще бъдат пускани в платената Фейсбук група: Футболен анализатор Европа и Южна Америка и приложението в Telegram – Topprgnozi.bg. Така ще имаме нагледно пълни данни на познаваемостта от днес (6 ноември) – занапред и ще имате възможност да си вадите детайлни справки. Правата колонка – Рискова ще бъде публикувана всекидневно и в неплатената група Футболни прогнози Европа и Южна Америка. Ще има линк: „Статистика за минали месеци“, чрез който ще може да разглеждате статистиката за минали месеци.

Общ процент познаваемост /от 06.11 до 0.8.11. 2017 година : 4.56 

Твърд Мач
Примерен залог: 10 лева
Среден коефициент: 1.72
Общо мачове: 3
Познати мачове: 1
Непознати мачове: 2
Отложени мачове:
Не е пускан мач за деня
Процент познаваемост:  – 1.00

Комбиниран залог
Примерен залог: 10 лева
Среден коефициент: 2.80
Процент познаваемост:  – 1.97 

Права колонка – Традиционна
Примерен залог: 10 лева
Среден коефициент: 5.00
Процент познаваемост:  + 7.53 

Права колонка – Рискова
Примерен залог: 10 лева
Среден коефициент: 15.00
Процент познаваемост:  – Може да следите тези колонки във Фейсбук групата Футболни прогнози Европа и Южна Америка

Мачове на живо
Примерен залог: 10 лева
Среден коефициент: 1.72
Процент познаваемост:  Може да се следи в приложението на Telegram – Topprognozi.bg и платената Фейсбук група Футболен Анализатор Европа и Южна Америка. За момента успеваемостта на този вид прогнози е слаба, но се търсяг варианти за стабилизиране на познаваемостта на тази опция, в която има много бъдеще.

Ето правилата, които използваме, за да сметнем статистиката:

Единичният твърд залог е от 10 лева на прогноза. Избрали сме тази сума защото се смята по-лесно. Всеки може да го раздели, на колкото си пожелаете спрямо неговите разбирания и възможности. Средният коефициент е 1.72, като стремежът ще бъде да се търсят мачове с над  2.00. Процентът на успеваемост се смята по следния начин: При непознат мач се пише – (- 1), а при познат се добавя залога на печалбата, например при  коефициент 2.30 ще бъде – (+1.30). При смятане на процента успеваемост се изключват отложените мачове.

Комбинираният залог също го приемаме да е с залог от 10 лева. Средния коефициент ще бъде – 2.80, като ще правим всичко възможно да бъде над 3.00. Процентът на успеваемост се смята по следния начин: При непознат залог се пише – (-1), а при познат се добавя залога на печалбата, например при  коефициент 3.10 ще бъде – (+2.10).

Права колонка – Традиционна, която ще се пуска всеки ден и също и задаваме залог от 10 лева. Средният коефициент в нея ще е 5.00, като ще полагаме усилия да стига и до 10.00 при възможност. Процентът на успеваемост се смята по следния начин: При непознат залог се пише – (-1), а при познат се добавя залога на печалбата, например при  коефициент 8.80 ще бъде – (+7.80).

Права колонка – Рискова ще бъде добра възможност да се гонят добри печалби и един вид наша реклама, ако имаме естествено успех чрез нея. Тя ще бъде пускана в безплатната Фейсбук група: Футболни прогнози Европа и Южна Америка. На нея също и задаваме примерен залог от 10 лева. Процентът на успеваемост се смята по следния начин: При непознат залог се пише – (-1), а при познат се добавя залога на печалбата, например при  коефициент 32.500 ще бъде – (+31.50).

Мачовете на живо може да варират залозите спрямо сигурността на срещата. Ако сме предвидили сигурност на срещата 5/5, това значи, че залагаме 10 лава на този мач. Ако сме предвидили сигурност 4/5, значи залагаме 8 лева. И съответно – 3/5 – 6 лева и т.н., но естествено вие самите си избирате сумите, с които да залагате. За съжаление поради големият брой мачове, които се дава по всяко време не водим статистика на тази опция.
Предвидили сме и обобщена статистика за деня, като представлява сумата от данни за съответния ден и съответния месец. обобщена и представлява сума от данните за всеки ден. Данните на тази страница ще се обновяват на другия ден сутринта.